• Dizi
  • 1 Sezon
  • 2021
  • Eğlence
  • Sezon 1    Bölüm 1 31 dk
    Bonfile menüsü…Gürkan Şef'in seçtiği yarışmacı “Bonfile”den 3 farklı lezzet çıkarmak zorunda. Yarışmacıların ilk defa duydukları bazı teknikleri uygulamaları hiç kolay olmayacak.
  • Sezon 1    Bölüm 2 33 dk
    Kuzu Menüsü..Kuzu etinin en değerli yerleri küşleme ve kuzu sırtını işleyecek olan yarışmacıları bir önceki bölümden daha zor bir menü bekliyor.
  • Sezon 1    Bölüm 3 30 dk
    İç pilavlı kuzu taç, iki farklı paneli kuzu pirzola…Hem teknik hem de tecrübe isteyen bu menü yarışmacıları çok zorlayacak.
  • Sezon 1    Bölüm 4 37 dk
    Herkesin tadını çok iyi bildiğini şiş kebap , Gürkan Şef’in marinasyon önerileriyle bir üst seviyeye çıkıyor. Pişirme derecesi de ayrı bir zorluk.
  • Sezon 1    Bölüm 5 30 dk
    Hamburger Menüsü diğer menülerden daha kolay gibi gözükse de, içinde kullanılan soslar ve köftesi hakkında bilinmesi gereken püf noktalar yarışmacıyı çok zorlayacak.
  • Sezon 1    Bölüm 6 35 dk
    Meksikalı Fajita’nın lezzeti ilk grubun birincisini ve finale giden yarışmacıyı belirleyecek.3 farklı fajita sosu ve malzeme sayısının fazla olması yarışmacıya büyük hatalar yaptırabilir.
  • Sezon 1    Bölüm 7 32 dk
    Gürkan şef, bu bölümde bizi sıcak tabak ile tanıştırıyor. Bakalım bu bölümün yarışmacısı kim olacak?
  • Sezon 1    Bölüm 8 28 dk
    Kavurma menüsü. Gürkan Şef, herkesin evinde geleneksel tekniklerle yaptığı kavurmanın püf noktalarını yarışmacılara anlatıyor. Kavurma nasıl yapılır bir de ondan dinleyin.
  • Sezon 1    Bölüm 9 30 dk
    “Pişirmek” denince akla hep eti ateşin üzerine atmak gelir. Bu bölümde yarışmacılar etleri ısı kullanmadan asitle ve baharatlarla pişirip, soğuk servis edecekler.
  • Sezon 1    Bölüm 10 27 dk
    En güzel köfteyi anneler yapar. Köfte yapımının püf noktalarını öğrenip “anne” olmadan da iyi köfte yapmanın yolu bu bölümden geçiyor.